کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

معاون وزیر خارجه انگلیس به تهران سفر می‌کند

وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد معاون وزیر خارجه این کشور فردا به تهران سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه انگلیس امروز شنبه اعلام کرد «آندرو موریسون»، مشاور وزیر خارجه انگلیس در امور مربوط به خاورمیانه قرار است فردا به تهران سفر کند.

 

در بیانیه وزارت خارجه انگلیس آمده است موریسون «در این برهه که تنش‌های منطقه‌ای افزایش یافته و دورانی حساس برای آینده توافق محسوب می‌شود این سفر فرصتی برای تعاملات آزاد، صادقانه و سازنده با دولت ایران است.»

 

محافل سیاسی در آمریکا، در روزهای گذشته اذعان کرده‌اند سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در به هم زدن توافق هسته‌ای «برجام» و آغاز سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» مقصر تشدید تنش‌ها در منطقه است. ترامپ بعد از خروج از برجام، تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته، چندین دور تحریم علیه ایران وضع کرده، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» قرار داده و از قصد خود برای رساندن فروش نفت ایران به صفر خبر داده است.

 

دولت‌های اروپایی که وعده داده بودند خروج آمریکا از برجام را جبران کنند تا کنون هیچ اقدام عملی برای محقق کردن وعده‌های خود انجام نداده‌اند. بعد از تصمیم ایران به کاستن از تعهدات خود در توافق هسته‌ای برجام، کشورهای اروپایی تلاش‌های دیپلماتیک برای مجاب کردن ایران به ماندن در توافق هسته‌ای را تشدید کرده‌اند.

 

خبرگزاری رویترز اخیراً از احتمال سفر وزرای خارجه سه کشور اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) به تهران برای اطمینان یافتن از ماندن ایران در برجام خبر داده است. چندی پیش فرانسه هم اعلام کرد معاون وزیر خارجه خود را روانه تهران خواهد کرد.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر